LATEST NEWS
Trending

Πρώτο gameplay trailer για το The Callisto Protocol

Στα πλαίσια του χθεσινοβραδινού State of Play της Sony, είχαμε την ευκαιρία να δούμε το πρώτο gameplay trailer για το The Callisto Protocol. Το παιχνίδι είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά πέρυσι και είναι το πολυαναμενόμενο survival horror επιστημονικής φαντασίας από το δημιουργό του Dead Space, Glen Schofield.

Όπως φαίνεται από το βίντεο, οι ομοιότητες με την αδικοχαμένη σειρά, είναι αρκετά εμφανείς με έμφαση στην εφιαλτική ατμόσφαιρα, το gore και τα αποκρουστικά πλάσματα με τα οποία θα έρθουμε αντιμέτωποι. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι στις 2 Δεκεμβρίου του 2022.

Παναγιώτης Μητράκης

As a kid of the 80's, he began his journey into gaming with coin-ops and the classic Game Boy. He found some respite with his beloved SNES and got into PC gaming in 1998, with landmark games like Half-Life and Baldur's Gate. He doesn't steer clear of (almost) any genre but has a predilection for RPGs and survival horror and tries to introduce others to Silent Hill, S.T.A.L.K.E.R. and the creations of Looking Glass and Obsidian.

14 Comments

  1. Πράγματι, σαν ανεπίσημο sequel του Dead Space που προφανώς ήταν ο στόχος των developers δεδομένου του παρελθόντος τους.

  2. Στο περσινό τήζερ είχαν και κάμποσες αναφορές στο Ντεντ Σπέης, εδώ δεν είδα κάτι. Αλλά οκ φωνάζει πλέον με τα χίλια πνευματικός διάδοχος, οπότε ήρθαμε στα ίσια.

  3. Αλλοι επενδύουν φουλ στο όνειρο και σε αυτό που ξέρουν να φτιάχνουν καλά και άλλοι φτιάχνουν remakes για να αρπάξουν κάνα ψιλό και να δουν αν έχει πέραση τη σήμερον ημερα

  4. [QUOTE=”nitro912gr, post: 599893, member: 102594″]
    No pre orders.
    [/QUOTE]
    Και αν τελειώσουν τα ψηφιακά κλειδιά; Το σκέφτηκες αυτό;

  5. [QUOTE=”Sephir, post: 599904, member: 102595″]
    Και αν τελειώσουν τα ψηφιακά κλειδιά; Το σκέφτηκες αυτό;
    [/QUOTE]
    Θεός φυλάξοι!

  6. [QUOTE=”Bathory, post: 599912, member: 102742″]
    Και όχι συλλεκτικές, μην τυχόν και έχουμε κάνα πόλεμο ξέρω ‘γω
    [/QUOTE]
    δεν νομίζω ότι οι συλλεκτικές εκδόσεις είναι στην ίδια κατηγορία.

Leave a Reply

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
en_USEN