LATEST NEWS

Έσχατες Ημέρες : Ένα διαφορετικό ARG από τη Funcom.

Επισκεπτόμενοι αυτή τη σελίδα μπορείτε και σεις να γραφτείτε στο μυστηριώδες ARG (Alternate Reality Game) που ετοιμάζει η εταιρεία στα πλαίσια του The Secret World.

Για τους αμύητους (ήτει, όσους έχετε ακόμη κάποια δράμια κοινωνικής ζωής), τα alternate reality games, όταν υλοποιούνται σωστά, είναι ίσως από τις ευρηματικότερες, πιο όμορφες WTF στιγμές στην ζωή ενός καριερίστα γκίκ.

Ακόμα κάθεστε; Δώστε mail, κινητό και twitter και θα τα πούμε στην Άλλη Πλευρά™!

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

11 Comments

  1. Τσάμπα είναι οπότε γράφεσαι στο χαμό και το αν αξίζει θα το διαπιστώσουμε λίαν συντόμως 🙂

  2. Τσάμπα είναι οπότε γράφεσαι στο χαμό και το αν αξίζει θα το διαπιστώσουμε λίαν συντόμως 🙂

  3. Μέσα με 1000 … δεν έχω ξαναπαίξει βέβαια.. Και δεν μπορώ να διαθεσω πολύ χρόνο… θα γραφτω μες στη μερα και πειτε μου πώς θα επικοινωνήσουμε

  4. Μέσα με 1000 … δεν έχω ξαναπαίξει βέβαια.. Και δεν μπορώ να διαθεσω πολύ χρόνο… θα γραφτω μες στη μερα και πειτε μου πώς θα επικοινωνήσουμε

  5. Έχει κανεις ιδέα σε τι γλώσσα μιλάει η τύπισα στο site? Την ακούω ώρα τώρα (ναι δεν είμαι καλά στα μυαλά μου) και έχω ανατριχιάσει.

  6. Μόλις είδα κι εγώ το mail.. από το μεσημέρι πιάνω δουλειά ! στείλτε Inbox όσοι θέλετε να συνεργαστούμε .. θα το θέσω και στο forum !

Leave a Reply

Related Articles

Back to top button
en_USEN