Summer Game Fest +friends: Return of the Living Nerds

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Πωω καβλαντίζει άσχημα, πρέπει να το είπα και πέρσι αλλά τα μισά από αυτά να μην ακυρωθούν θα περάσουμε υπέροχα.

Ο Φάμπλαρος θα σπείρει άσχημα λογικά..

Αυτή πρέπει να ήταν σαπόρτ στο προηγούμενο ποντικογκέημ, δεν έψαξα πολύ τι φάση, ποντίκια και αδερφάκια δεν, οπότε πρήκουελ βρωμάει. Καλό φαίνεται πάντως.

Από το Φορ Κάρολαϊν μου σηκώθηκε, καιρός ήταν.

Πάμε παρακάτω..

Xαμούλης, μάλλον πρέπει να κάτσω να παίξω το Εξόντους..

Σενούα δεν φαίνεται Χελούα πλέον, χασαπής μοντ ον.

Χάρι Πότερ για σκληρούς παιχνιδοκαριόληδες..

Οκ μάλλον δεν θα το ακουμπήσω, ειδικά αν μπορείς να κάνεις τον ταξιτζή στη Βάις Σίτι όπου θα μπορείς να πατάς πεζούς και τα κατοικίδιά τους σαν άνθρωπος, αλλά αυτό το world tour μου κλίκαρε κάτι ένιγουεϊ.

Κάτσε να φάμε κανένα αμυγδαλάκι και να πατήσουμε ρησούμ στο στρημ, ζούμε μεγάλες στιγμές.

Κόντεψε να μου κάτσει το αμύγδαλο στο λαιμό με την επιστροφή του Σπύρου. Αλλά οκ μετά δεν είχε τίποτα, αφήνω κάτι Κλόκγουορκ, Περσόνα, Γκήαρς κτλ να τα χαρείτε εσείς. Μάλλον ξεκίνησε αυτό το Γκήαρς ηβέντ τώρα, οπότε το ποστ ανήκει ολόκληρο στον Σπύραρο.

Κι έφυγα για ξέφρενες ποτάρες κι ότι προκύψει. Αν δείξει τίποτα γαμάτο στο Πισί Σόου, κρατήστε το μου ζεστό μέχρι να γυρίσω. Από τα καλά, όχι τις ισομετρικές τζαπανεζιές ή ότι είναι αυτά που παίζετε.

Είχε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα, και δύο παιχνίδια που είναι console exclusive (δηλαδή δεν θα βγουν σε Playstation). Είναι λίγο μπερδεμένη η στρατηγική της Microsoft.

dont-give-me-hope-meme-3.jpg

Γενικά πολύ μετριοσαβούρα το pc gaming show.

Ελάχιστα πράγματα μου τράβηξαν το ενδιαφέρον, όπως τα 2 παρακάτω

Πραγματικά όμως, η κατηγορία έχει ΥΠΕΡκορεστεί. Στο μεταξύ τα μισά και βάλε φαίνονται για asset flips σχεδόν. Πλέον θα θες κόσκινο για να βρεις αυτά που πραγματικά αξίζουν.

Back