LATEST NEWS

Apocalypse Now: Εκ νέου crowfunding καμπάνια μετά την αποτυχία στο Kickstarter

Τον περασμένο Ιανουάριο η ομάδα ανάπτυξης Erebus λάνσαρε στο Kickstarter καμπάνια για το Apocalypse Now ζητώντας από το κοινό 900.000$. Το ενδιαφέρον των παικτών έφτασε μέχρι τα 173.000$ που αντιστοιχεί σε λιγότερο από το 20% του αρχικού στόχου.

Παρά την τρανταχτή αποτυχία η Erebus δεν πτοήθηκε και πραγματοποιεί αυτή τη στιγμή μία δεύτερη προσπάθεια διασφάλισης χρηματοδότησης του έργο της μέσω του επίσημου site της. Επίσης θεώρησε πως αυτή τη φορά είναι καλύτερο να ζητήσει 5.9εκ.$ από τους παίκτες. Ζητώντας τα εξαπλάσια χρήματα και αυξάνοντας τα tiers σε σχέση με πριν, θα πρέπει να έχουν κάποιον άσσο στο μανίκι τους ώστε να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Προς το παρόν το μόνο in-game υλικό που υπάρχει είναι το παρακάτω βίντεο που υπήρχε στο Kickstarter.

Kara

Ήρθε σε πρώτη επαφή με το gaming από σπόντα, όμως παρέμεινε σε αυτό από επιλογή. Αγαπημένα παιχνίδια από τότε είναι τα Age Of Empires II, Star Wars Battlefront II και… Tekken 3. Πλέον η ψυχή της ανήκει στο Rocket League. Θα δοκιμάσει παιχνίδια που της τραβούν την προσοχή ανεξαρτήτου είδους, με εξαίρεση τα Horror/Splatter. Όταν δεν παίζει συνήθως θα είναι με κάποιο κόμιξ ανά χείρας ή θα μιλάει για τις ταινίες Star Wars.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL