Warning: Undefined array key "host" in /home/admin/web/ragequit.gr/public_html/wp-content/plugins/jannah-optimization/inc/lazyload.php on line 165
LATEST NEWS

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Dawn of War III


Warning: Undefined array key "host" in /home/admin/web/ragequit.gr/public_html/wp-content/plugins/jannah-optimization/inc/lazyload.php on line 165

Η Relic Entertainment και η Sega ανακοίνωσαν σήμερα την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Warhammer 40.000: Dawn of War III. Το αναμενόμενο νέο μέλος της real-time strategy σειράς θα κυκλοφορήσει στις 27 Απριλίου 2017.

Το Dawn of War III θα διατίθεται σε τρεις μορφές: Collector’s Edition, Limited Edition και Standard Edition. H Collector’s θα περιλαμβάνει premium disc book, art card, το επίσημο soundtrack, ένα αντίγραφο του Godsplitter Daemon Hammer, τρία υφασμάτινα faction banners και το Masters of War Skin Pack. H Limited Edition αντίστοιχα θα έχει το premium disc book, art card και το επίσημο soundtrack.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και προπαραγγελίες μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο site.

Dawn of War 3

Kara

Ήρθε σε πρώτη επαφή με το gaming από σπόντα, όμως παρέμεινε σε αυτό από επιλογή. Αγαπημένα παιχνίδια από τότε είναι τα Age Of Empires II, Star Wars Battlefront II και… Tekken 3. Πλέον η ψυχή της ανήκει στο Rocket League. Θα δοκιμάσει παιχνίδια που της τραβούν την προσοχή ανεξαρτήτου είδους, με εξαίρεση τα Horror/Splatter. Όταν δεν παίζει συνήθως θα είναι με κάποιο κόμιξ ανά χείρας ή θα μιλάει για τις ταινίες Star Wars.

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL