LATEST NEWS

[UPDATED] Ανακοινώθηκε το νέο Deus Ex

Update 18/11/2015: Αναβολή για τον Αύγουστο του 2016 παίρνει το αναμενόμενο καινούργιο παιχνίδι του Deus Ex. Σύμφωνα με τον David Anfossi (Head of Studio της Eidos-Montreal) σκοπός είναι να μην υπάρξουν συμβιβασμοί στην ποιότητα του τίτλου, γεγονός που μόνο θετικά μπορεί να κριθεί αν λάβουμε υπόψιν πρόσφατες κυκλοφορίες (Assassin’s Creed: Unity, Batman Arkham Knight). Σίγουρα η προσμονή μας θα κορυφωθεί ακόμη περισσότερο, αλλά πιστεύουμε ότι θα ανταμειφθούμε με το αποτελέσμα!

 

Αρχική είδηση: Η ανάπτυξή του αποτελούσε εδώ και αρκετό καιρό κοινό μυστικό. Έφτασε επιτέλους η στιγμή ν’ ανακοινωθεί επίσημα από την Square Enix το επόμενο μέλος της Deus Ex οικογενείας, με τον τίτλο Mankind Divided. 

Το νέο παιχνίδί διαδραματίζεται στο έτος 2029, δύο χρόνια μετά τα γεγονότα του Human Revolution κι εξυπακούεται ότι το παρών δίνει, για μία ακόμη φορά, ο Adam Jensen. Ο αγαπημένος ήρωας ενώνει εδώ τις δυνάμεις του με μία συνεργαζόμενη με την Interpol ομάδα, με στόχο τη σύλληψη και εξολόθρευση τρομοκρατών που δρουν σε διάφορα σημεία της υφηλίου. 

Η Eidos Montreal υπόσχεται βελτιωμένο combat system, δυσκολότερες αναμετρήσεις με bosses, δυνατότητα επιλογή μεταξύ action και stealth προσέγγισης των απανταχού objectives, καθώς και νέες και πολύ ενδιαφέρουσες ικανότητες του κεντρικού πρωταγωνιστή, όπως η εξ’ αποστάσεως παραβίαση ηλεκτρονικών υπολογιστών, αλλά κι η ανίχνευση αντιπάλων για εύρεση πυρομαχικών. 

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία του παιχνιδιού, είναι βέβαιο όμως ότι στο προσεχές διάστημα θα έχουμε τη δυνατότητα να πληροφορηθούμε πολύ περισσότερα γύρω απ’ αυτό.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

4 Comments

  1. ΖΟΜΦΑΓΑΚΑΟΥΑ, ΧΛΕΡΠ, ΦΛΕΡΠ, ΤΕΗΚ ΜΑΧ ΜΑΝΙΖ ΝΑΟΥ.

    Πλέον κυριές και κύριοι, υφίσταται δίλημμα : Θα είναι ίσως το Mankind Divided το Καλύτερο Παιχνίδι Όλων Των Εποχών ή δεν θα κατορθώσει να ξεπεράσει το Γουίτσορα Τον Τρίτο, Τον Μεγαλοπρεπή;

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL