LATEST NEWS

[UPDATED] Τον Ιούλιο το F1 2015


Warning: Undefined array key "host" in /home/admin/web/ragequit.gr/public_html/wp-content/plugins/jannah-optimization/inc/lazyload.php on line 165

Warning: Undefined array key "host" in /home/admin/web/ragequit.gr/public_html/wp-content/plugins/jannah-optimization/inc/lazyload.php on line 165

Warning: Undefined array key "host" in /home/admin/web/ragequit.gr/public_html/wp-content/plugins/jannah-optimization/inc/lazyload.php on line 165

Update 3: Ανακοινώθηκαν και οι απαιτήσεις του παιχνιδιού, που, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν την ύπαρξη 64-bit λειτουργικού, DX11 GPU και τετραπύρηνης CPU. 

Update 2: Η κυκλοφορία του παιχνιδιού μετατέθηκε για την 10η Ιουλίου.

Update 1: Νέα screenshots που κυκλοφόρησαν ήδη μαρτυρούν ότι επιτέλους θα έχουμε νέα πλάνα στο F1 2015 και ενισχύουν τις ελπίδες μας για ένα πραγματικά νέο και επανασχεδιασμένο παιχνίδι. Παράλληλα, γνωστοποιήθηκε ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι η 12η Ιουνίου.

F1 2015 News pic01

F1 2015 News pic02

F1 2015 News pic03

Αρχική είδηση: Mετά το τελείως απογοητευτικό F1 2014, η Codemasters, μέσω των πρώτων δηλώσεών της για τον επόμενο τίτλο της σειράς, δείχνει να κατάλαβε ότι η συνταγή “κάνω ένα lifting, αλλάζω και την ονομασία, ανάλογα με το έτος και το παιχνίδι είναι έτοιμο” δε βγάζει πουθενά. Μας δημιουργεί βάσιμες ελπίδες ότι τα στελέχη της επέστρεψαν στο σχεδιαστήριο, στρωθήκανε στη δουλειά κι ετοιμάζονται να προσφέρουν κάτι πραγματικά νέο.

Προφανώς δεν είναι ο γραφικός τομέας εκείνος στον οποίο αναμένουμε να δούμε τις περισσότερες αλλαγές, κάτι που φαίνεται να το έχει αντιληφθεί κι ο επικεφαλής της Codemasters, Paul Jeal. Δεν είναι τυχαίο τ’ ότι αφού έκανε λόγο για την νέα Fox Engine κι επιβεβαίωσε ότι το παιχνίδι φέτος θα μας έρθει νωρίτερα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, επικεντρώθηκε στις ουσιώδεις αλλαγές. Μίλησε λοιπόν για τη βελτίωση στον έλεγχο και τη συμπεριφορά του μονοθεσίου, αναφέροντας ότι η Codemasters αποφάσισε (επιτέλους) να δώσει τη δέουσα προσοχή στο θέμα των ελαστικών και της φθοράς αυτών, αναλόγως του τρόπου οδήγησης από μεριάς μας.

Στη συνέχεια επεσήμανε τη βελτιωμένη αεροδυναμική συμπεριφορά των μονοθεσίων, που θα μας μεταφέρει πολύ καλύτερα τις διαφορές στην απόδοση, ενώ δε παρέλειψε να κάνει λόγο και για αναβαθμισμένη force feedback λειτουργία.Τέλος, είπε τα νέα physics θα εξασφαλίζουν πιο απολαυστική οδηγική εμπειρία για τους παίκτες.

Ωραία ακούγονται όλα αυτά -αν και λίγο γενικόλογα στο σύνολό τους-, ας περιμένουμε όμως μέχρι τον Ιούνιο, για να δούμε αν όντως θα έχουμε την ευκαιρία να παιξουμε ένα πραγματικά νέο F1 game.  

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL