LATEST NEWS

[UPDATED] Κακά μαντάτα για το νέο Homefront;

UPDATE: Οπερ και εγένετο λοιπόν. Η Koch Media απέκτησε τα δικαιώματα του Homefront 2 από τη Crytek UK, ενώ το προσωπικό της τελευταίας “μεταφέρθηκε” στο νεοιδρυθέν studio της Deep Silver, Dambuster Studios που θα συνεχίσει την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Καλό νέο για το παιχνίδι, όπου αναμένεται μέσα στο 2015 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, ενώ όσον αφορά τη Crytek, μετά τα πρόσφατα γεγονότα, θα περιοριστεί σε ρόλο publisher.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ: Σύμφωνα με φήμες που επικαλείται το γνωστό μας Kotaku, λόγω των οικονομικών προβλημάτων της Crytek, το μέλλον του πρόσφατα ανακοινωθέν Homefront: The Revolution είναι μάλλον αβέβαιο. Οι εργαζόμενοι της Crytek UK δεν έχουν πληρωθεί εδώ και αρκετό καιρό, με συνέπεια να μην πάνε πλέον στη δουλειά τους και φυσικά το project να μην προχωρά, ενώ τους τελευταίους μήνες πάνω από εκατό άτομα έχουν δηλώσει την παραίτησή τους από την εταιρία.

Για τη σωτηρία του τίτλου, η Crytek UK ελπίζει στην εξαγορά του παραρτήματος από την εκδότρια Deep Silver, η οποία έχει επενδύσει πολλά χρήματα πάνω στο Homefront: The Revolution και κατά πάσα πιθανότητα, θα θέλει να προστατέψει την επένδυσή της.

Μάλλον οδεύουμε προς μια νέα περίπτωση THQ…

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

4 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL