LATEST NEWS

Η Nordic Games αγοράζει τα δικαιώματα κι άλλων adventure games

Προ ολίγου καιρό σας είχαμε γνωστοποιήσει ότι η Αυστριακή Nordic Games αγόρασε τα δικαιώματα της Black Mirror σειράς από την DTP Entertainment.

Παρόλο που μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει να σπεύδει να εκμεταλλευτεί το συγκεκριμένο brand name, π.χ. με τη δημιουργία ενός sequel, ο δραστήριος publisher προχώρησε σε μία ακόμη συμφωνία με την DTP Entertainment, η οποία περιλαμβάνει την αγορά των δικαιωμάτων για τα “The Moment of Silence”, “The Mystery of Druids” και “Curse of the Ghost Ship”, καθώς και την εμπορική εκμετάλλευση των “Overclocked” and “15 Days”.

Μάλιστα ο διευθυντής ανάπτυξης της εταιρείας, Reinhard Pollice, προχώρησε σε δηλώσεις, σύμφωνα με τις οποίες τα adventure games αποτελούν ένα σημαντικό σημείο εστίασης της στρατηγικής της Nordic Games.

Η είδηση ασφαλώς μόνο ευχάριστη μπορεί να θεωρηθεί, καθώς οι Αυστριακοί, μετά και την έκδοση των “The Book of Unwritten Tales”, “Jack Keane and the Fire Within” και “Raven: Legacy of a Master Thief”, δείχνουν πλέον να παίρνουν και με τη βούλα τη θέση της Lace Mamba στην καρδιά των φίλων της κατηγορίας.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL