LATEST NEWS

O CEO της Razer μοιράζει 49 κλειδιά για το Wasteland 2!

Να και μία είδηση από εκείνες που δε διαβάζεις κάθε μέρα. Ο Min-Liang Tan, CEO της πασίγνωστης εταιρείας Razer προβαίνει σε giveaway 49 Steam κλειδιών για το επερχόμενο παιχνίδι της inXile Entertainment.

Ο Τan έκανε pledge της τάξης των $ 10.000, ώστε να εξιλεωθεί στον εαυτό του για το γεγονός ότι χρόνια πριν, όντας πιτσιρικάς ακόμη, είχε πειρατέψει το πρώτο παιχνίδι της σειράς. Το εν λόγω pledge στην Kickstarter καμπάνια του παιχνιδιού του απέφερε 50 κλειδιά για το Wasteland 2, τα οποία αποφάσισε να μοιράσει στο κοινό, πλην ενός φυσικά που κράτησε για τον εαυτό του.

Είτε πρόκειται για διαφημιστικό τρικ, είτε για 100% αληθινή περίπτωση, δε χάνετε κάτι να διεκδικήσετε ένα από τα 49 αυτά κλειδιά.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

5 Comments

  1. Από όσο βλέπω, μοιράζει και τα 50 κλειδιά, κάτι που θεωρώ σχετικά λογικό από τη στιγμή που αποφάσισε να προβεί σε αυτή την ενέργεια… άλλωστε, δε του λείπουν δα τα λεφτά για να αγοράσει μια επιπλέον κόπια για τον εαυτό του όποια στιγμή θελήσει.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL