LATEST NEWS

[UPDATED] Την άνοιξη καταφθάνει το Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter


Warning: Undefined array key "host" in /home/admin/web/ragequit.gr/public_html/wp-content/plugins/jannah-optimization/inc/lazyload.php on line 165

Warning: Undefined array key "host" in /home/admin/web/ragequit.gr/public_html/wp-content/plugins/jannah-optimization/inc/lazyload.php on line 165

Update 2 14/04/2016: Μικρή καθυστέρηση για το παιχνίδι, καθώς η κυκλοφορία του μεταφέρθηκε για τη 10η Ιουνίου.

Update 09/02/2016: Η ημερομηνία κυκλοφορίας της επόμενης περιπέτειας του Sherlock Holmes ορίστηκε και είναι η 27η Μαΐου.

Αρχική είδηση 21/10/2015: Ήταν Οκτώβριος του 2014 όταν, στο review του “Crimes and Punishments” ο Μάνος προέβαινε στην εξής δήλωση-πρόβλεψη: “Είμαι βέβαιος πάντως ότι, αναλόγως και της εμπορικής πορείας του παρόντος, θα δούμε τουλάχιστον ένα ακόμη παιχνίδι της σειράς που θα έχει πανομοιότυπη δομή με το “Crimes and Punishments”, κάτι σαν sequel αυτού”.

Διαβάζουμε, μεταξύ άλλων, στις σχετικές πληροφορίες που αφορούν στο νέο κεφάλαιο του διάσημου franchise:Take on five thrilling and confounding cases“. Λογική κι απολύτως αναμενόμενη κίνηση, αν θέλετε τη γνώμη μας, καθώς η συνταγή δούλεψε και δούλεψε καλά.

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποια άλλα πράγματα που είτε δε μας αρέσουν, είτε μας προξενούν απορία. Το πρώτο έχει να κάνει με την πρόθεση κι απόφαση της Frogwares να εισάγει action στοιχεία στο παιχνίδι, το δεύτερο με τη νέα εταιρεία που παίρνει, μετά από πολλά χρόνια, την publishing σκυτάλη απ’ την Focus Home Interactive και ακούει στον τίτλο Bigben Interactive. 

Το παιχνίδι αναμένεται να μας έρθει την άνοιξη του 2016, υπόσχεται εκ νέου εκθαμβωτική αναπαράσταση της Βικτωριανής εποχής, ενώ αναμένεται να μας παρουσιάσει έναν διαφορετικό Holmes, που για πρώτη φορά λειτουργεί βάσει συναισθήματος και δίψας για εκδίκηση. Οπωσδήποτε όλα αυτά ακούγονται ολίγον περίεργα, οπότε εμείς δεν έχουμε παρά να ελπίζουμε ότι δε θα δούμε έναν τίτλο που θα ξεφεύγει απ’ όλα εκείνα τα στοιχεία που αγαπήσαμε στην εν λόγω σειρά…

Sherlock Holmes The Devils Daughter News pic1

Sherlock Holmes The Devils Daughter News pic2

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

One Comment

  1. To Crimes & Punishments είναι απλά *εκπληκτικό*, οπότε, από την στιγμή που δεν μας επιφυλάσσουν καμιά πλήρη κονσολοποίηση/αλλαγή του πυρήνα της σειράς, το περιμένω τούτο με ανυπομονησία. Αν έχει κανά QTE ή τίποτε σεκάνς “δράσης” στα πρότυπα της Telltale, δεν θα με χαλάσει διόλου!

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL