LATEST NEWS

Σε στάδιο σχεδιασμού το The Inner World 2

Οι adventure fans φαντάζομαι θα θυμάστε το “The Inner World“, μία απ’ τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις των τελευταίων ετών στο genre. Μετά από δύο χρόνια σιωπής, οι Γερμανοί developers της Studio Fizbin επιτέλους ανοίξανε τα χαρτιά τους και προέβησαν στην ανακοίνωση που περιμέναμε, προαναγγέλοντας τον ερχομό του sequel.

Το ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει να κάνει με τη χρηματοδότηση, της τάξεως των €60.000, που εξασφάλισαν απ’ το Medienboard Berlin-Brandenburg, στα πλαίσια του διαγωνισμού για καινοτόμα έργα οπτικοακουστικού χαρακτήρα. Ο τελευταίος είναι ένας οργανισμός που βοηθάει και προωθεί εταιρείες με έδρα σε δύο εκ των δεκαέξι κρατιδίων της ενωμένης Γερμανίας, το Βερολίνο και το Βρανδεμβούργο.

Περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ημερομηνία κυκλοφορίας, για το “The Inner World 2 – The Last Monk Wind“, όπως είναι ο πλήρης τίτλος του παιχνιδιού, αναμένουμε τις προσεχείς ημέρες.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

3 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL