LATEST NEWS

Ψηφιακή Σαμπάνια Vol 4: Κερδίστε ένα Steam code για το Legends of Grimrock!

Ενα (1) ψηφιακό αντίτυπο του εξαιρετικού και σκληροπυρηνικού old-school RPG Legends of Grimrock για το Steam έχει μείνει ορφανό. Μήπως θα θέλατε να γίνετε εσείς ο κηδεμόνας του; Αν η απάντηση είναι καταφατική, θα πρέπει να πράξετε τα ακόλουθα:

Kάθε μέρα, στις 12:00 το βράδυ (είμαστε νυκτερινοί τύποι) θα ανεβάζουμε ανακοίνωση για νέο παιχνίδι προς διεκδίκηση. Προκείμενου να λάβετε έγκυρα μέρος στην κλήρωση, κάνετε Like αφ’ενός στη σελίδα μας στο Facebook και αφ’ετέρου γράφεστε στο site και αφήνετε ένα comment κάτω από το σχετικό newspost.

Αν επιθυμείτε να λάβετε μέρος σε περισσότερες από μια κληρώσεις, θα πρέπει να στείλετε κάποιoν ιντερνετικό γνωστό/φίλο σας να μας κάνει Like και ν’αφήσει ένα σχόλιο εκ μέρους σας, σε αλτρουιστική φάση “Γράφω για το Μήτσο και πιστεύω πως πρέπει να κερδίσει το Γκριμροκ.” Απλό, yes;

Στην κλήρωση θα λάβουν μέρος ΟΛΟΙ όσοι αφήσουν comment παρακάτω, αλλά και κάνουν “Like” στη σελίδα μας στο Facebook (με τη διαδικασία πρόσκλησης φίλου τους να κάνει ο ίδιος “Like” να ισχύει, για όσους το έχουν ήδη πράξει). O νικητής θα ανακοινωθεί μέσω των comments, οπότε μην ξεχάσετε να τσεκάρετε μήπως είστε εσείς οι τυχεροι!

YΓ Θυμίζουμε πως η κλήρωση για το Don’t Starve είναι ξεχωριστό promotion και μπορείτε να συμμετέχετε όλοι κανονικά χωρίς περιορισμούς.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

28 Comments

  1. Αρχίζει και ξεδιαλύνει το πράγμα.. Τελικά για να κερδίσει κανείς (κανονικά ή παραλίγο) στους διαγωνισμούς του Ragequit θα πρέπει βασικά να έχει το σωστό Nick-name (*wink wink* bada-bum tish κτλ). Εξαίρεση ο Ηλίας/Cardiguss που το πήρε αέρα περνώντας απλά το αλκοτέστ 🙂

  2. Αρχίζει και ξεδιαλύνει το πράγμα.. Τελικά για να κερδίσει κανείς (κανονικά ή παραλίγο) στους διαγωνισμούς του Ragequit θα πρέπει βασικά να έχει το σωστό Nick-name (*wink wink* bada-bum tish κτλ). Εξαίρεση ο Ηλίας/Cardiguss που το πήρε αέρα περνώντας απλά το αλκοτέστ 🙂

  3. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε μέσω της διαδικασίας του random.org και νικητής ανακηρύχθηκε ο χρήστης Nikolas (Tsok) με το πρώτο σχόλιο, ο οποίος θα ειδοποιηθεί μέσω του e-mail που έχει δηλώσει κατά την εγγραφή του στο Ragequit.gr. Συγχαρητήρια!

  4. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε μέσω της διαδικασίας του random.org και νικητής ανακηρύχθηκε ο χρήστης Nikolas (Tsok) με το πρώτο σχόλιο, ο οποίος θα ειδοποιηθεί μέσω του e-mail που έχει δηλώσει κατά την εγγραφή του στο Ragequit.gr. Συγχαρητήρια!

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL