What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Gaming Industry Drama thread

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,537

Τα έμπλεξε η Sony μου φαίνεται. Μετά το φιάσκο με το Helldivers 2, αποφάσισε να αφαιρέσει το επερχόμενο Ghosts of Tsushima από τις χώρες που δεν έχουν επίσημη υποστήριξη PSN (170 στο σύνολο), ελάχιστες ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του. Ήδη έχουν αρχίσει οι επιστροφές χρημάτων και από επίσημα κλειδάδικα (τύπου greenmangaming) σε όσους διαμένουν στις ανωτέρω χώρες και έκαναν pre-order .

Το αστείο είναι ότι το Ghosts of Tsushima δεν απαιτεί PSN για το single-player κομμάτι του, αλλά μόνο για το multiplayer, το οποίο λίγο-πολύ, η πλειονότητα των υποψήφιων παικτών έχει "γραμμένο". Whatever.
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,913
Εντάξει, αν δεις τη λίστα είναι η μισή Αφρική, κάποια θεοκρατικά κράτη, η Βόρεια Κορέα, η βΟρειΑ μΑκεΔονία!! και κάποια νησιά αποικίες.

Θέλω να πω, στο Isle of Man πας για τις μηχανές και τα 300km/h, όχι για να παίζεις ghost of tsutsuna. Ομοίως, στη Τζαμάϊκα για τους μπάφους, στη Σομαλία για τα πειρατικά vibes, και στη Βόρεια Κορέα για δουλειά.
 

Norshgaath

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Aug 3, 2023
Messages
1,979
Φυσικά. Ο αντίστοιχος Ολλανδός θα λέει πως στο ελλαντα πας για το σιρτακι, το μουσακά και το φιλότιμο.

Άσε που οι τεμπέληδες Έλληνες είναι φτωχομπινεδες που όλο αράζουν και δε δουλεύουν, οπότε καλύτερα να κλείσει το PSN εκειά κάτω μπας και κάνουν καμία δουλειά. :sneaky:
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,913
Εχεις μείνει λίγο πίσω. Πλέον δεν είναι ο μουσακάς. Ο γύρος είναι το εθνικό μας φαγητό.

Επίσης, το τεμπέληδες Ελληνες δεν ακούγεται πλέον. Αυτοί παλιότερα κοίταζαν το ποσοστό ανεργίας στην Ελλάδα κ σε συνδιασμό με τα χρήματα που στέλνανε ως πακέτα βοήθειας (Μνημόνια) μας φώναζαν έτσι. Πλέον δεν ακούγεται κάτι για τεμπέληδες Ελληνες. Το φτωχοί ίσως, αλλά συμφέρει, κ μάλλον γιαυτο δεν ακουγεται...
Πλεμπαίοι στις χώρες τους, βασιλιάδες στα Βαλκάνια. Εμείς πηγαίνουμε στις χώρες τους για δουλειές κ αυτοί στις δικές μας για διακοπές.
 
Top Bottom