LATEST NEWS

Ψηφιακό σφηνάκι Vol. 7 : Κερδίστε τρεις (3) Steam codes του The Journey Down Episode 1

Έχουμε γίνει ένα με τις εξελίξεις ή μας φαίνεται;

Δίχως να περιαυτολογούμε περαιτέρω, σας προσφέρουμε τρία κλειδιά του πρώτου επεισοδίου του “The Journey Down”, για να παίξετε κι εσείς ένα φοβερά κεφάτο και διασκεδαστικό παιχνίδι, που αποτελεί δημιουργία τριών μόλις ατόμων.

Μία γεύση από το περιεχόμενό του μπορείτε να πάρετε από τα παρακάτω trailers:



Για να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό, εγγραφείτε ως μέλος στο site μας, αν δε το έχετε κάνει ήδη, και αφήστε ένα comment κάτω από αυτό το news item, αναφέροντας ξεκάθαρα οτι επιθυμείτε να λάβετε μέρος στην κλήρωση.

Όσοι έχετε κερδίσει παιχνίδι κατά τις προηγούμενες κληρώσεις μας και θέλετε να διεκδικήσετε και αυτό τo παιχνίδι, λέτε σε δύο (2) φίλους σας να κάνουν “Like” στη σελίδα μας στο Facebook και δηλώνετε παρακάτω, μαζί με το σχόλιό σας, τα ονόματα εκείνων που σας έβαλαν στην κλήρωση.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι την ώρα 23:59 της Τρίτης 22 Ιανουαρίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση. O νικητής θα ανακοινωθεί μέσω των comments, οπότε μην ξεχάσετε να τσεκάρετε αν είστε εσείς αυτός!

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

53 Comments

  1. Οφείλω να ζητήσω μία συγνώμη από όλους σας, αλλά λόγω έκτακτων νυχτερινών και πολύ σημαντικών υποχρεώσεων, δε μπόρεσα να πραγματοποιήσω την κλήρωση απόψε.
    Θα γίνει αύριο, οπότε και θα έχω καθαρό μυαλό και θα ανακοινωθούν εδώ τα ονόματα των νικητών.
    Ευχαριστώ για την καταννόησή σας….

  2. Η κλήρωση -με τεράστια καθυστέρηση, το ξέρω- πραγματοποιήθηκε και τυχερά είναι τα μέλη μας

    -skia11
    -giovanna
    -Manubell

    Το βίντεο της κλήρωσης είναι το ακόλουθο http://uploading.com/c5596157/-Journey-Down-avi και φυσικά στέλνω άμεσα τους κωδικούς στους νικητές….;)

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL