Tony Corvus
Ancient Red Dragon
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!
Πύργο ΗλείαςΚαλημέρα. Αν και μάλλον θα έπρεπε να ανοίξω θρεντ, αλλά θα το γράψω εδώ.
Μου ζήτησε πρόσφατα φίλος Κολομβιανός, που εργάζεται εδώ Γερμανία, να του προτείνω μέρη στην Ελλάδα να πάει για ταξίδι του μέλιτος. Παντρεύεται τον ερχόμενο Ιούλιο.
Επειδή δυστυχώς κοσμογυρισμενος δεν είμαι, θέλω να του προτείνω κάτι όπου θα μπορεί να δει κάτι από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και επίσης να βιώσει τις ελληνικές θάλασσες/παραλίες.
Αλλαξοκωλιαρικα νησιά τύπου Μυκόνου, βγαίνουν συνοπτικά από την λίστα προτεινόμενων.
Σκεφτομουν να του προτείνω Ρόδο, Ζάκυνθο (απλά για το ναυάγιο λολ) και, κάπου, στην Κρήτη όπου θα μπορεί να επισκεφτεί, κάτι, από Μινωικό πολιτισμό, να γευτεί θάλασσα και βουνό και να πιούν τα νιόπαντρα καλή τσικουδιά.
Καμιά ιδέα;
watο Πυργος για πολιτισμικες εξορμησεις
Δυτικη Πελλοπονησος.
Θα κανει μπανια σε αμμουδερες παραλιες και θα δει Αρχαια Ολυμπια, Επικουριο Απολλωνα, Αρχαια Μεσηνη και πολλα αλλα.
Αλλιως Κρητη.
Γενικα θα εχει οδηγημα η φαση.
Έχει καλά καρπούζια
Ως base station
Πήγαμε φέτος με την σύζυγο Βουργαρέλι και φτάσαμε μέχρι Συρράκο και Μελισσουργούς, τι απίστευτα μέρη. Δεν ξέρω που κρυβόταν αυτή η Ελλάδα και γιατί δεν την έχουμε διαφημίσει περισσότερο. Και τον χειμώνα θα είναι υπέροχα.Τζουμέρκα, ΒΔ Πίνδος + Βάλια Κάλντα + βλαχοχώρια, Πήλιο (άμα θέλει να πλατσουρίσει κιόλας), Νέστος κλπ γαματοσύνες. Πες κι εσύ όχι στο δίχαλο.