Stuff that is Interesting

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Μια συνοπτικη παρουσιαση του Enshittification απο το 2010 και περα, του surveillance capitalism και του γιατι το να εισαι εκτος social media πλατφορμων αρχιζει να φαινεται cool ξανα

Νιώθω πιο cool από ποτέ :p μιας και ποτέ δεν είχα και ούτε έχω κάποιον λογαριασμό σε κανένα social media platform. Το μόνο που είχα ήταν google account που όταν μετά η google πήρε το youtube μπορείς να πεις οτι ήμουν μέλος σε αυτήν την πλατφόρμα.

Πριν 5-6 χρόνια όταν πήρα την απόφαση να εγκαταλείψω miscrosoft και windows και να πάω προς λίνουξ μεριά, έδραξα την ευκαιρία να εγκαταλείψω πλήρως την google και την microsoft διαγράφοντας πλήρως τους εκεί λογαριασμούς μου. Δεν μου έχουν λείψει ποτέ.

Πάντως δεν βλέπω γύρω μου κάποια τάση στον κόσμο να εγκαταλείπει τα social media ή να θέλει να το κάνει.

Το ragequit θεωρείται σοσιαλ μιντιά?? :p:unsure::unsure::unsure:

Last edited:

Μια συνοπτικη παρουσιαση του Enshittification απο το 2010 και περα, του surveillance capitalism και του γιατι το να εισαι εκτος social media πλατφορμων αρχιζει να φαινεται cool ξανα

Πόσο μπροστά είμαι για μπάρμπας που έκανα στροφή στη ρετροκαίλα πριν από την νεολαία;

Back