Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ο παοκ τελικά βρήκε... ΛΙΣΙ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΕΧΕ

Και άλλη ήττα οι τουρκαλάδες. Είχα ακούσει διάφορους σχολιαστές να τους θεωρούν πιθανούς για την έκπληξη του τουρνουά, ίσως το βάρος των προσδοκιών τους λύγισε.

Έτυχε να είμαι ξύπνιος και είδα το πρώτο ημίχρονο. Άξιοι της μοίρας τους, δεν μπορούσαν να συντονιστούν ως ομάδα, τους είχα και για πρώτους ομίλου... Highlight ο διαιτητής, θέλω να σφυρίξει τελικό. Ο τύπος σίγουρα έχει επιζήσει καρτέλ και μασάει πρωινό κουβάδες με καρφιά χωρίς γάλα.

Και άλλη ήττα οι τουρκαλάδες. Είχα ακούσει διάφορους σχολιαστές να τους θεωρούν πιθανούς για την έκπληξη του τουρνουά, ίσως το βάρος των προσδοκιών τους λύγισε.
1000039573.jpg
1000039571.jpg
Ήταν καλύτεροι κ στα δύο ματς, ειδικά απέναντι στην Αυστραλία. Χθες το έφαγαν με το καλημέρα κ φάνηκε ότι τους εκνεύρισε.

Ήταν καλύτεροι κ στα δύο ματς, ειδικά απέναντι στην Αυστραλία. Χθες το έφαγαν με το καλημέρα κ φάνηκε ότι τους εκνεύρισε.

Άρα αυτό δείχνει πνευματική αδυναμία νομίζω.

αυτος ο σαιμπαρι του μαροκου νομιζω θα γινει μεγας σκορερ. δεν ειναι μικρος, 25. ωστοσο χτες στο γκολ του μαροκου, σ ενα απ τα ριπλει φαινεται καθαρα το εξης: παιρνει την καθετη στον κενο χωρο, σηκωνει το κεφαλι, κοιταει που ειναι το τερμα κι ο τερματάς, ΜΕΤΑ κοιταει στην περιοχη μηπως υπαρχει συμπαικτης μονος σε καλυτερη θεση (εεχμ, ισως και να υπηρχε...) κι εχοντας τελικα αποφασισει, (ολ αυτα σε δεκατα του σεκοντ) πεταει τον καπλαμά πανω στην γωνια του τερματος.

αυτο σημαινει να εχεις καλο δικτυο σκαουτινγκ. η ποδοσφαιρομανα αιντχοβεν τον τσιμπησε για 450 χιλ πριν 4 χρονια και τωρα τον πουλαει στην μπαγερν 55 μιλιονς.

στο αλλο μεγα θεμα, του μεγιστου ρεφ απ το ελ σαλβαδορ με την φατσα λυπημενου κουταβγιού, βγηκαν ολοκληρα αφιερωματα. πανάξιος και συνάμα βαιραλ μημ ματηριαλ, συνδυασμος που σκοτωνει. αναμφισβητητα η μεγαλη του Στιγμη ειναι στο 3'55'' του παρακατω βιδεο.

παλι καλα που δεν τον εδειρε κιολα τον (πανιβλακα) παικτη. προφανως (φανηκε και σ αλλες φασεις του αγωνα και στο βιντεο πιο πανω) οι παραγουανοί εγραψαν στα μπομπόλια τους τις τελευταιες αλλαγες κανονιζμων (αν τις πηραν καν πρεφα) και δεν θεωρησαν απαραιτητο να ενημερωσουν τους παικτες τους. αυτα τα λαθη κοστιζουν. ευτυχως χτες ηταν τυχεροι.

εντιτ: ενταξει, ο κανονισμος αυτος ειναι σε σωστη κατευθυνση, αλλά ειναι δυσαναλογα αυστηρος, γνωμουλα μου. οκ, κιτρινη και προειδοποιηση για αυτοματη κοκκινη την επομενη φορα, θα μου φαινοταν πιο σωστο. τωρα για μια στιγμη σχεδον αφηρημαδας (εδω φανηκε οτι δεν του ελεγε κατι για την μανουλα του ο παραγουανος, απλως το συζητουσαν...) απευθειας αποβολη, ειναι σχεδον καταδικαστικο.

Last edited:
Back