Samsung ATIV smart pc pro

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

kras1992

Awakened Shrub
Καλησπέρα σε όλους. Έχω βάλει καιρό στο μάτι αυτό το tablet-οϊδές καθώς είμαι φοιτητής και ενδιαφέρομαι να κρατάω σημειώσεις χρησιμοποιώντας την γραφίδα που διαθέτει (ήδη χρησιμοποιώ το one note αλλα με πληκτρολογιο). Ωστόσο έπειτα απο μια έρευνα αγοράς κανένας, ακόμη και η samsung ελλάδος (οχι οτι περίμενα τίποτα καλύτερο), δεν έχει κάποια πληροφορία για το πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα.
Έχω δει το μικρό του αδερφάκι με τον Atom αλλα δεν θέλω να συμβιβαστώ καθώς οι λειτουργίες photoshop/premiere που χρειάζομαι για την δουλειά μου απαιτούν τον i5-HD4000 του ακριβότερου μοντέλου.
Οπότε η ερώτησή μου είναι αν κανένας έχει κάποια πληροφορία για κυκλοφορία του συγκεκριμένου στην Ελλάδα καθώς έχω απελπιστεί, και είμαι σκεπτικός για αγορά απο εξωτερικό (ή μάλλον θαπροτιμούσα να το αγοράσω απο την Ελλάδα και λόγω πατριωτισμού).

Καλησπέρα και καλωσήλθες στο site! Δυστυχώς υπάρχει ζήτημα διαθεσιμότητας σε touch-screen PCs, η Intel αντιμετώπισε κάποια προβλήματα με τα Windows 8 και καθυστέρησε την παροχή των απαραίτητων CPUs με αποτέλεσμα τα αποθέματα να είναι ακόμα χαμηλά.

Λογικά θα πρέπει να δούμε αύξηση της παραγωγής το πρώτο τρίμηνο του 2013 οπότε ίσως έρθει σύντομα το μοντέλο που σε ενδιαφέρει. Δυστυχώς όμως δε γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο σχετικά με ημερομηνία κυκλοφορίας.

Back