<blockquote><br>17:23 - ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ<br><br>Μόλις είχες βγει απ τα OK MARKET...Κρατούσες μια σακούλα με κάτι υποτυπώδη πράματα...Φορούσες το αντιανεμικό/υδρόεχθρο μπουφάν και περίμενες στο φανάρι να περάσεις απέναντι...<br><br>Εγώ ήμουν μέσα στο αμάξι... Παρακολουθούσα για ώρες τις κινήσεις σου. <br><br>Περνάς απέναντι τελικά...Προχωράς πέρα απ τη Κοσμοτέ...Και μπαίνεις στο σπίτι σου...<br><br>Άρχισε τώρα να κοιτάς πίσω σου.<br>Θα δεις τη σκια μου στην πλάτη σου.<br>Θα νιώσεις την ανάσα μου στο σβέρκο σου.<br><br>Είσαι ο <span class="bbcode_spoiler"><br>PAIN</span><br><br>Κάνατε το λάθος να με συναντήσετε. Τώρα ένας ένας θα εξαφανίζεστε υπό περίεργες συνθήκες.<br><br>ΤΑ ΑIRSOFT ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ΠΕΗΝ.<br><br>[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=49g7AynvMZQ[/youtube]<br></blockquote><br><br>Χωρίς πλάκα, ένιωσα έναν κόμπο στο στομάχι με το που διάβασα τις πρώτες σειρές. <br><br>Πατατάκια και Monster μετά τη δουλειά (και ταινία να περιμένει στο σπίτι). Το ΟΚ ζει από εμένα, και εγώ αντλώ την απαραίτητη γλυκόζη που χρειάζεται το μικρό Happy Tree Friend που ζει μέσα μου από αυτό. <br><br>Ο κόσμος μου πλέον εκτός από γκρίζος, απέκτησε και εκείνη την ακαθόριστη μαύρη φιγούρα που πιάνεις με την άκρη του ματιού σου που και που αλλά όταν γυρίσεις έχει εξαφανιστεί. Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός την είχα ξαναπροσέξει αλλά με τα χρόνια είχα πείσει τον εαυτό μου πως ήταν απλά κάποιο παιχνίδι του οπτικού μου νεύρου. Πόσο λάθος ήμουν... πόσα λίγα ήξερα.<br><br>Πιτάφιο, έπρεπε να βάλεις φωνή. Την επόμενη φορά που θα περνάς από Αργυρούπολη, αν δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις (π.χ. βόλτα με Κλάρενς), πες το για να παιχτεί καφεδιά.