Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω
Ίσως απλά να ζούμε στο darkest timeline.
Ίσως απλά να ζούμε στο darkest timeline.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Πώς έγιναν εμπορικοί οι Kiss και οι ManOwar? Πώς γέμιζαν στάδια οι Bon Jovi?
Takes notes για το Σουβλατζίδικο Λευτέρης.Δε θα κρίνω Sabaton. Ο,τι "μιλάει" στον καθένα και όπως τη βρίσκει.
Δε μου αρέσουν, ούτε μουσικά ούτε και το όλο show τους (τους έχω δει στο παρελθόν λαηβ).
Από χθες τους βρίζω ακόμα περισσότερο βέβαια, γιατί "έκλεψαν" χρόνο από τους αγαπημένους. Οπως έβριζα το 2001 τη χοντρη από Cradle of filth που βγήκε μετά από Savatage και είχες ολόκληρο Mountain King να παίζει μες στον ήλιο.
Anyway, δυο λόγια για χτες:
Φτάσαμε απο την είσοδο από το Νιάρχος λίγο πριν ανοίξουν οι πύλες. Είχε χιλιάδες κόσμο να περιμένει στον "προελεγχο" αλλά εμείς και άλλοι βγήκαμε μπροστά τους και με τα πολλά μετά από διάφορες μανουρες και παράπονα που γίνονταν από δω κι από κει, περάσαμε στον έλεγχο εισητηρίων και την είσοδο παρακάμπτοντας όλους αυτούς που περίμεναν πόση ώρα.
Ειχα και μια σύντομη συνάντηση για τις δέουσες αγκαλιές με Μπαθορι που είχε πιάσει στασίδι όσο μπροστά μπορούσε!
Ωραίοι οι Epica, ευχάριστη παρουσία γενικά.
Λυπήθηκα την καημένη με τα δερμάτινα ΝΤΑΛΑ ΗΛΙΟ, παρόλα αυτά μου αρεσαν για εισαγωγή και πίνοντας τις μπυριτσες μας.
Επιτέλους, έπεσε κι ο ήλιος και ανέβηκαν οι Savatage. Τους βρήκα καλύτερους από πέρυσι, ειδικά ο Ζακ σα να γλυκανε η φωνή του.
Ο ήχος ήταν καταπληκτικός δε βρήκα ψεγάδι, ήμασταν σχετικα μπροστά 15-20 σειρές κέντρο.
Δεν τους χορταινεις, πραγματικά θα μπορούσαν να παίζουν ένα 3ωρο με το υλικό που έχουν. (γαμω τους Σαμπατον και τη χοντρη από CoF)
Συγκίνηση, χαρά, κοπανημα, απόλαυση, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.
Γιατί αυτό είναι η μουσική τους.
Δε θυμάμαι πότε να κάνουν "show", δεν ένοιαζε κανεναν τι έπαιζε το videowall, αν είχε καπνούς οι φωτιές ή λοιπά τζιτζιμιρια. Pure music.
Φύγαμε εννοείται μετά και πήγαμε σα γνήσιοι μπαρμπάδες στο Σουβλάκι Λευτέρης, 5-6 στενά μετά το Νιάρχος στην Καλλιθέα για απολαυστικό τυλιχτο και μπυριτσα. Μας σερβιρε και η μετάλλου σερβιτόρα με πειράγματα γιατί φύγαμε νωρίς και έκλεισε μια τόσο όμορφη μέρα.
Φεύγοντας, έξω από το μαγαζί ήταν ένας πιτσιρικάς (20+?) με την κοπέλα του και αφού με ειδε με τη μπλούζα Savatage, έλαμψε το προσωπο του, χαμογέλασε και με γνησια χαρά με ρωτησε αν μου άρεσαν με το χέρι υψωμένο για high five γνωρίζοντας ήδη την απάντηση και ότι εφυγαν κι αυτοί πριν τους Σαμπατον γιατί δεν τους γουσταρει.
There is still hope![]()