The analysis — which has not yet been peer-reviewed or published in an academic journal — is based on data from the Centers for Disease Control and Prevention’s National Health and Nutrition Examination Survey collected between 2003 and 2018. The researchers analyzed responses from around 20,000 adults who recorded what they ate for at least two days, then looked at who had died from cardiovascular disease after a median follow-up period of eight years.
Πρώτο και κύριο που βρωμάει.
Δεύτερον, δεν ξέρουμε τι έτρωγαν όταν έτρωγαν. Αν είναι να τρως σε δυο γεύματα, με λίγες ώρες διαφορα μεταξύ των μη ισορροπημένα πράγματα και να φορτώνεις την καρδιά αχρείαστα, ναι βγάζει νόημα. Αν τρως σωστά, δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.
Παρακάτω λέει,
Zhong said it’s not clear why his research found an association between time-restricted eating and a risk of death from cardiovascular disease. He offered an observation, though: People who limited their eating to fewer than eight hours per day had less lean muscle mass than those who ate for 12 to 16 hours. Low lean muscle mass has been linked to a
higher risk of cardiovascular death.
Δεν είμαι ειδικός, αλλά από όσα έχω διαβάσει και ακολουθώ, ο καλύτερος τρόπος για γράμμωση, lean muscle ντε, είναι μέσο της διαλειμματικής νηστείας.
Γενικά τώρα, ο συγκεκριμένος τρόπος διατροφής είναι και ο πλέον φυσιολογικός. Τα συχνά γεύματα δεν ήταν ποτέ μέσα στο παιχνίδι για εμάς και αρκετά ακόμη ζώα.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η σύνδεση της διαλειμματικής νηστείας με τα τελομερή.
www.ncbi.nlm.nih.gov
Η σκληροπυρηνική νηστεία του ορθόδοξου εορτολογίου αποτελεί μια εξαιρετική δίαιτα. Τόσο επειδή προάγει την μείωση του κόκκινου κρέατος αλλά κι επειδή εμπεριέχει μέσα την αφαγία και την γενικότερη μείωση των θερμίδων.