Chronomancy wrote:
Τελικά το έχω τερματίσει το swat. Δεν ξέρω, δεν μου είχε φανεί τόσο καλό. Για την ώρα μεταξύ εξεταστικής και ύπνου παίζω το 4ο CoD.
Το ιδανικό θα ήταν να βγει κάτι με γραφικα/ρεαλισμό crysis. Πλήρως καταστρέψιμο περιβάλλον, ρεαλιστικοί τραυματισμοί, ρεαλιστικά πυρομαχικά. Ίσως το προσφέρει το BF 4 από λίγο που είχα παίξει. Ότι γνώμες έχετε ρίχτε. Από σούτερ είμαι ανίδεος</blockquote>
To Hardcore του BF4 ειναι κοντα σε αυτό που θες , πεθαινεις εύκολα, αν αλλάξεις γεμιστήρα πριν αδειάσει χανεις τις σφαίρες που δεν έριξες, δεν εχεις μινι μαπ ή HUD ωστε να βλέπεις πόση ζωή κοκ. Οσο το έπαιξα αναγκάστηκα να χρησιμοποιώ burst mode για να μην τελειώνουν οι σφαίρες στο άψε σβήσε αλλά δυστυχως οι sniper χαλάνε το παιχνίδι αφού μια στο πόδι να φας συνήθως τερμα. Το red orchestra 2 ειναι ακομα πιο ρεαλιστικό αλλά δεν έχει αρκετή καταστροφη. Είναι τρελή παιχνιδάρα πάντως, θυμάμαι στην ιβο ζιμα να έχω πιάσει πόστο ταμπούρι μεσα στα χαλάσματα και να βαράω ό,τι κινείται, ενώ ήξερα πως τη στιγμή που θα σηκωθώ θα με φάνε οι snipers- φάση saving private ryan εκεί που αιμορραγεί του θανάτου ο Vin Diesel ενα πράμα.