What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Θρεντ για μονοπώλια και γίδες

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,329
Κάθε φορά που γυρίζω πίσω και κάνω ένα φουλαρισμα στο αυτοκίνητο, μόλις ακούω το νούμερο χάνω μήνες από την ζωή μου. Μετά όμως γκαβώνομαι από τον Ήλιο και μυρίζω θυμάρι και βασιλικό, οπότε όλα μου περνάνε και κατανοώ την υψηλή τιμή.

Η πιο ακριβή που έχω πετύχει, αν και είναι λίγο πολύ γνωστά πλέον ελέω ίντερνετ, ήταν στην Ολλανδία, όπου το αυτοκίνητο, μου ήταν κυριολεκτικά άχρηστο, ακόμη και για να πάω στην άλλη άκρη της χώρας. Εδώ άντε μείνε στην επαρχία χωρίς αυτοκίνητο να δω λίγο κάτι.
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,926
Είναι περίπλοκο να στο εξηγήσουμε αλλά έχει να κάνει με τους πυραύλους των Χούθι
Είναι τα ΝτρόουΝς του Ιράν κατά του Ισραήλ πριν δυο βδομάδες.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,590
Αυτα περι πυραυλων και επειδη ο βασιλιας της αγγλιας κατουρησε αιμα, ειναι παπαριες. Μεσα στα λοκνταουν που ειχαμε ξεχασει οτι υπαρχουν βενζιναδικα, μια χαρα την κρατησαν την τιμη, με το ζορι. Αυτοι ανοιγουν εφημεριδα το πρωι και ψαχνουν να βρουν ειδηση που να δικαιολογει την αυξηση. Σιγουρα υπαρχουν λογοι που να δικαιολογουν μια αυξηση αλλα στο ενδιαμεσο παιζουν και καποιοι που θελουν να εντυπωσιασουν την Ουκρανεζα που γνωρισαν στο καμπ των προσφυγων. Το κοστος της βενζινης δεν παυει να ειναι κερδος για μερικους και το περισσοτερο κερδος δεν χαλασε κανεναν.
Ευτηχως που δεν κανω χιλιομετρα. Βαζω 10 ευρω και περναω μια εβδομαδα., ισως περισσοτερο. Θα μπορουσα να περασω και περισσοτερες μερες αλλα δεν θελω να καταστρεψω την παγκοσμια οικονομια.
 

Norshgaath

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Aug 3, 2023
Messages
1,992

Google is making its last attempt to fight back against a historic effort by the US Department of Justice to break the tech giant’s grip on online search, as the most significant antitrust trial in 25 years comes to a close in Washington.

A federal court in Washington began hearing closing arguments on Thursday after a 10-week trial in which the DoJ accused Alphabet, the parent company of Google, of suppressing search rivals by paying tens of billions annually for anti-competitive agreements with wireless carriers, browser developers and device manufacturers.

Αντε να δουμε και δω
 
Top Bottom