What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Το FALLOUT του Amazon είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ κωλοδάχτυλο στους φανς του New Vegas

Norshgaath

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Aug 3, 2023
Messages
1,992

In this week's Kinda Funny interview, he said again that he wants to respect the experiences of Fallout players, but that it's tricky. The second season of the Fallout show will involve the events of New Vegas in some way, but "it is obviously difficult to deal with when you're going back to an area where a game had multiple endings."

"We have some answers there, but it's hard," said Howard. "I'll just admit—everybody realize, it's hard to canonize, or say, 'This is exactly how that game ended.' And so, whenever we can, I like to avoid it: Don't refute anything that happened, be careful when you're specific about what happened. We want that game and what the players did to be their reality and truth."
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,580
ΕΚΛΑΣΕ ΜΕΝΤΕΣ ΛΕΜΕ!
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,714
Ράντομ τουητεροαπαντήσεις.







ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ
 

Norshgaath

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Aug 3, 2023
Messages
1,992
1714647158988.png

Βασικα η ουσια ειναι αυτη.
Πως ακομη και αν ειναι επιτηδευμενα εσφαλμενα τοποθετημενος ο πινακας εκει, ειναι κακη σεναριογραφια.
Εκτος βεβαια και αν υπαρχει συγκεκριμενος λογος που εγινε αυτο.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,838
Την τελείωσα στο prime πριν κάνα διήμερο. Δεν το περίμενα αλλά πέρασα καλά. Καλές ερμηνείες (κάποιες ψιλοσουρεάλ πχ οι περισσότεροι φουσκοαναθρεμμένοι μαμάκυθοι ντουέλερς, αλλά όχι παράταιρες στο ύφος των παιχνιδιών έτσι κι αλλιώς η σάτιρα για τον τρόπο ζωής στο Μούρικα υπήρχε από την αρχή), χιουμοράκι ok με εξαίρεση κάποιες cringe στιγμές, κάποια φοβερά σκηνικά και δεν ένιωσα να κάνει κοιλιά σε κάποιο σημείο. Παραδόξως, ως παραγωγή Amazon έλειπε η κορεκτίλα που απευθύνεται σε βρέφη,

Καλή παραγωγή συνολικά και πιστεύω λειτούργησε ευεργετικά το γεγονός ότι ήταν ορίτζιναλ ιστορία, με ορίτζιναλ χαρακτήρες (σόι του Γουέσκερ κοιτάω εσένα) και όχι βασισμένο σε κάποιο από τα γκέημς που οι συγκρίσεις θα ήταν αναπόφευκτες. Από μένα είναι ναι.

Pet peeve μόνο θα έλεγα την εμφάνιση καπόηδων (ήταν λίγοι πάντως, ο γκουλ και κάνα δυο npcs). Υποτίθεται είναι μετά το 2077. Post apocalyptic με διάσπαρτη sci-fi tech και αισθητική σταματημένη κάπου στα 60's (?)... αλλά ναι σπιρούνια και καπέλα. Από τα γκέημς μου είχανε μείνει κάτι κουρέλια ή κακοφτιαγμένες studded ala Mad Max, όχι ο Μπίλυ δε Κιντ. Ίσως κουλ αλλά από αισθητική whatever.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,580
Από τα γκέημς μου είχανε μείνει κάτι κουρέλια ή κακοφτιαγμένες studded ala Mad Max, όχι ο Μπίλυ δε Κιντ. Ίσως κουλ αλλά από αισθητική whatever.
η αισθητική των παιχνιδιών εμένα μου φαίνεται εντελώς ότι να'ναι πάντως. 200 χρόνια μετά δηλαδή και όσοι επέζησαν δεν μπορούσαν ούτε να καθαρίσουν τα μπάζα στα όρθια κτήρια που αξιοποιούν;
Πχ που έπαιξα λίγο πάλι NV, πήγα να καθαρίσω την φυλακή των NCR και ήταν όλο το σκηνικό έτσι. Είναι ένα facility που χρησιμοποιείς και δεν έχεις καν αφαιρέσει τα πεταμένα παλιοσίδερα από τον προαύλιο χώρο; Άσε που δίνουν και όπλα στους κρατούμενους έτσι σκόρπια μπουκάλια και παλιοσίδερα.
 

lucinos

Death Knight
Joined
Nov 16, 2015
Messages
2,732
200 χρόνια μετά δηλαδή και όσοι επέζησαν δεν μπορούσαν ούτε να καθαρίσουν τα μπάζα στα όρθια κτήρια που αξιοποιούν;
Δεν έχω παίξει Fallout οπότε δεν ξέρω τις λεπτομέρειες αλλά υπέθετα ότι τα μπάζα τα θεωρούν ιερή πολιτισμική κληρονομιά. Λάθος έκανα;
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,714
Ένα από τα themes ειδικά ανάμεσα στο 1 και το 2 είναι το theme της ανοικοδόμησης, δηλαδή ότι οι πόλεις που επιβίωσαν άρχισαν σιγά-σιγά να ξαναθυμίζουν "πολιτισμό" (με τις όποιες παθογένειές τους βέβαια, όπως η γραφειοκρατία στην NCR και η εμμεση δουλεία στην Vault City). Είναι πραγματικά παράλογο το ότι είμαστε 200φεύγα χρόνια μετά την Αποκάλυψη αλλά τα πάντα στη σειρά (και στα Fallout 3-4, ακόμα και στο New Vegas ως ένα βαθμό) μοιάζουν λες και οι βόμβες έπεσαν προχθές.

Υποθέτω είναι ένα αναγκαίο κακό για λόγους εξυπηρέτησης του setting, όπως πχ το ίδιο συμβαίνει και στα Star Wars όπου η εποχή Old Republic με την Αυτοκρατορική εποχή έχουν φαινομενικά απειροελάχιστες διαφορές τεχνολογικά. Αλλά τουλάχιστον εκεί θα μπορούσε να πει κανένας πως η τεχνολογία έφτασε στο peak της και δε γίνεται να εξελιχθεί περαιτέρω, στο σύμπαν των Fallout πραγματικά δεν έχει νόημα το ότι κανένας δεν έκατσε έστω να καθαρίσει τα μπάζα και να απομακρύνει τα σκουριασμένα αυτοκίνητα.
 
Top Bottom