Windows 11 discussion thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
από ότι βλέπω σιγά σιγά τα κάνει σωστά... όταν έλεγα εγώ ότι μιλάμε για open beta με μαλάκες που πληρώνουν.

“We’re also proud to share that Windows 11 24H2 is our most reliable version of Windows yet. Compared to Windows 10 22H2, failure rates for unexpected restarts have dropped by 24%." The data was sourced from Reliability telemetry collected by Microsoft in July 2025.
Η αυτόματη δική μου απορία είναι πώς ξέρουν αν μειώθηκαν οι αστοχίες για να μην κάνει παλαβά ο υπολογιστής ή αυξήθηκαν οι αποτυχίες στην τηλεμετρία;

Ανεξήγητα πράγματα συμβαίνουν με τα εντεκάρια.
Τα πέρασα σε δύο λάπτοπ, της δουλειάς και της διασκέδασης που έχουν φτωχότερο αλλά σχετικά καινούργιο hardware ενώ το σύστημα στο σπίτι που είναι κτήνος μπροστά στα άλλα δύο αλλά παλαιότερο, τρώω άκυρο.
Ακομη και σε ένα αχρείο λάπτοπ που έχουμε για να περνάμε απλώς κάτι νούμερα και να τρέχει ένα πρόγραμμα υπολογισμών, μας είπαν ότι θα περάσουμε 11αρια στο επόμενο έργο γιατί περίμεναν το update του Αυγούστου.

Δεν θα έλεγα ότι με ενοχλεί ιδιαίτερα αφού έτσι κι αλλιώς προβλέπεται αντικατάσταση του gaming rig. Με προβλημάτισε κυρίως το πως με πέταξαν εκτός.

Ανεξήγητα πράγματα συμβαίνουν με τα εντεκάρια.
Λες «ανεξήγητα» χωρίς να πεις ποιον επεξεργαστή έχεις. Αυτό δίνει την σχεδόν βεβαιότητα ότι η εξήγηση είναι εξαιρετικά εύκολη.

Την οικιακή θερμάστρα 6950x. Δυστυχώς η ωμή δύναμη δεν αρκεί αφού η Microsoft επέλεξε να βγάλει εκτός τους επεξεργαστές έκτης γενιάς.

Την οικιακή θερμάστρα 6950x. Δυστυχώς η ωμή δύναμη δεν αρκεί αφού η Microsoft επέλεξε να βγάλει εκτός τους επεξεργαστές έκτης γενιάς.
Για την ιστορία υποστηρίζονται οι intel από 8η γενιά και μετά (βγήκαν Οκτώβριο 2017) και οι AMD από zen 2 και μετά (βγήκαν Ιούλιο 2019)

Last edited:
Είχα την εντύπωση ότι η 7η ήταν μέσα. Όπως και να χει, αν δεν πάρω φορητό και αλλάξω τα σωθικά του υπάρχοντος, θα περιμένω να βγει το νέο socket που έταξαν για το 26.

Πάντως γιατί το θες τα θες τα windows 11; Καλύτερα είναι να μείνεις με τα 10 και dual boot.

Βαλτα με το rufus. Αυτο που που λες με το οτι το pc ειναι πολυ πιο δυνατο απο το laptop ειναι οπως και στα δικα μας οπου το pc μου ειναι πολυ πιο δυνατο απο το laptop της μητερας μου ομως και τα δυο λειτουργουν κανονικα εδω και 2 μηνες μετα 11.

Πάντως γιατί το θες τα θες τα windows 11; Καλύτερα είναι να μείνεις με τα 10 και dual boot.
Σκέφτομαι την μετάβαση για όταν θα σταματήσει η υποστήριξη από την εταιρεία στα δεκαρια. Αν και οκ, δεν καίγομαι ιδιαίτερα. Εξάλλου για τις οικονομικές συναλλαγές έχω live Mint.

Εγω τα δουλευω απο Ιουλιο και δυστυχως ειναι εμετος απο ολες τις αποψεις. Λες και δουλευω περιβαλλον tablet...

Εγω τα δουλευω απο Ιουλιο και δυστυχως ειναι εμετος απο ολες τις αποψεις. Λες και δουλευω περιβαλλον tablet...
Υπάρχει μια γενικότερη τάση να τα κάνουν όλα tablet mobile στυλ για *μαιλντ σοκ* μειώσουν τα κόστη ανάπτυξης για 2 πλατφόρμες . Φυσικά desktop φαίνεται σκατά...
Αλλά μιλάμε για ένα 10 με. 15 τα 100 της αγοράς πλέον.

Τώρα θα μου πεις γιατί να είναι έτσι τα win που είναι για desktop? Για να είναι γνώριμο στους android χρήστες και να τους δελεάζει

καλά πάει αυτό, Dell says PC sales flat despite slow Windows 11 transition

και λογικό, δεν φτάνει που τα 11άρια ξεκίνησαν τουλάχιστον χάλια (και ακόμα μπαλώνουν), τώρα μας λένε ότι θα το κάνουν ΑΙ agentic OS ή ότι σκατά νομίζουν ότι θα κάνουν, αρκετά περισσότερος κόσμος ψάχνεται.

Καλά το έχουν χάσε ολότελα στην MS; Τους έχει γίνει το ΑΙ τόσο τρέλα; Θα τα διαλύσουμε όλα για το ΑΙ που κανείς δεν ζήτησε;
Μακάρι φούσκα ρε μνπνα

Καλά το έχουν χάσε ολότελα στην MS; Τους έχει γίνει το ΑΙ τόσο τρέλα;

Ναι και στα δύο. Βασικά όλοι οι tech CEOs πιστεύουν ότι όποιος κερδίσει την κούρσα του ΑΙ θα χεστεί στο χρήμα για τα επόμενα 30 χρόνια οπότε δίνουν μέχρι και κώλο για να είναι αυτοί που θα κόψουν το νήμα. Και αν κάνουν λάθος στα φρύδια τους, δεν έχουν συνέπειες για τις πράξεις τους. Το πολύ να τους απολύσουν οπότε θα πάρουν μια αποζημιωσάρα και θα πίνουν ποτάρες στη Χαβάη στην υγεία των κορόιδων.

Ναι και στα δύο. Βασικά όλοι οι tech CEOs πιστεύουν ότι όποιος κερδίσει την κούρσα του ΑΙ θα χεστεί στο χρήμα για τα επόμενα 30 χρόνια οπότε δίνουν μέχρι και κώλο για να είναι αυτοί που θα κόψουν το νήμα. Και αν κάνουν λάθος στα φρύδια τους, δεν έχουν συνέπειες για τις πράξεις τους. Το πολύ να τους απολύσουν οπότε θα πάρουν μια αποζημιωσάρα και θα πίνουν ποτάρες στη Χαβάη στην υγεία των κορόιδων.
αν ήμουν shareholder δεν θα μπορούσα να αποδεχτώ αυτό το πράγμα, ότι παίρνουν και αποζημίωση αν τα σκατώσουν οι τσέοι...

Βασικά όλοι οι tech CEOs πιστεύουν ότι όποιος κερδίσει την κούρσα του ΑΙ θα χεστεί στο χρήμα για τα επόμενα 30 χρόνια οπότε δίνουν μέχρι και κώλο για να είναι αυτοί που θα κόψουν το νήμα
και όμως, πρέπει τελικά να το αποδεχθούμε πια ότι δεν σκέφτονται το χρήμα. Ρίχνω βιντεάκι μέσα από την οπτική τους.

Back