Ξενιτοΐστορίες (Ταξιδιωτικός Οδηγός unofficial Vol. 2)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τα παιδιά τους όντως είναι μεγαλωμένα αλλιώς. Συγκρατημένα και ακολουθούν κανόνες.
Μου λέει η ξαδέρφη μου ότι πάνε πχ στον παιδίατρο και βλέπεις τα Ελληνάκια / Τουρκάκια / Ισπανάκια / Ρωσάκια να τρέχουν σαν δαιμονισμένα, τα Γερμανάκια ήσυχα και δίπλα στους γονείς τους να κοιτούν σαστισμένα.

Επίσης, κάτι που με έχει εντυπωσιάσει τρελά, τα παιδάκια που μεγαλώνουν στην Γερμανία είναι αυτοεξυπηρετούμενα απο πολύ νωρίς. Τα Γερμανοανήψια μου χρησιμοποιούν μαχαιροπήρουνα από τα 2, έχουν τρόπους στο τραπέζι, ξέρουν να απλώσουν πιάτα και να σερβίρουν, στο τραπέζι προσέχουν τα μικρότερα παιδιά και σερβίρουν πρώτα παππού και γιαγιά, το πρωί μπορούν να αλοίψουν μια φέτα με βούτυρο και μαρμελάδα απο μόνα τους, αν διψάνε, παίρνουν τα παγούρια τους και πάνε μόνα τους και τα γεμίζουν. Οι άλλοι οι πασάδες στην Ελλάδα έχουν φτάσει 10 χρονών γομάρια και ακόμα τα τρώνε όλα με τα χέρια και ολη την ώρα γκαρίζουν ΜΑΜΑ ΝΕΡΟ.

Για το οικονομικό, είμαι βέβαιος ότι οι Γερμανοί πάλι θα βρουν έναν τρόπο να μας πηδήξουν όλους. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα δείχνουν αυτή την στιγμή πολύ σκούρα.

Back