What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

ROBOCOP: ROGUE CITY

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,551
Πρέπει να έχω φτάσει στα μισά. Μονάχα σε Καντάρια Ανδροπρέπειας (ΤΜ) θα έπρεπε να προσμετράται η αξία τούτου του παππουδοέπους.

Τα Ράμπακαψ (sic) όνειρο ζει.

ΥΓ Η πίστα στο νταμάρι που πετσόκοψαν το Μέρφι, πραγματικά μου προκάλεσε δέος. Λες και έκανα ψηφιακό τουρ εκεί που πέθανα. Είναι φοβερό τί ψυχικά τραύματα αφήνει η θέαση διαμελισμού του Μέρφι στα 6-7.

amoLqO6_460s.jpg
 
Last edited:

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,551
Φοβερές σκηνές αμφότερες και όσο μικρότερος τις δεις, τόσο περισσοτέρο εντυπωσιάζουν το φαντασιακό σου. Δεν είναι τυχαίο που αυτές μένουν τα αρχέτυπα της βίας του θανάτου μέσα σου ακόμα και 35-40 χρόνια μετά.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,551
Τέλος μετά από 21 υπερ-απολαυστικές ώρες boomer shooter νιρβάνας. Ζεις το 80'ς τσαίος-από-βιντεοκασέτα όνειρο στο έπακρο.

Πανάξια η Teyon, θ'αγοράσω κι όλα τα cosmetic DLC του ως ψηφιακό γουίσκι για τα παιδιά. Διάβολε, 32 χρόνια μετά το ταπεινό 'Ράμποκοψ' της Ocean, έζησα επιτέλους το όνειρο όπως το είχα στο κεφάλι μου.

SCRAPYARD OR PRISON, CREEP?
 

vlad

Half-Ogre
Approval of the Admiral
Joined
Oct 31, 2013
Messages
644
Η πίστα στο νταμάρι που πετσόκοψαν το Μέρφι, πραγματικά μου προκάλεσε δέος. Λες και έκανα ψηφιακό τουρ εκεί που πέθανα. Είναι φοβερό τί ψυχικά τραύματα αφήνει η θέαση διαμελισμού του Μέρφι στα 6-7.

Το θυμάμαι κ εγώ να βλέπω τη σκηνή με φόβο, δέος και περιέργεια και να μην μπορώ να τραβήξω το βλέμα μου από την τηλεόραση. Φυσικά το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Αθάνατη σκηνή και υπέροχα δοσμένη.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,551
Αφήσανε οι αδαείς το Θεό Βερχόφεν να κάνει 'Χόλιγουντ' και ο άνθρωπος μεγαλούργησε. Παίζοντας το παιχνίδι πάντως, μου έκανε εντύπωση πόσο πολύ διαμορφώθηκε η παιδική ψυχοσύνθεσή μου από το Μπάτμαν και το Ρόμποκοπ. Από τα εμβληματικά φιλμ πρωτίστως και τα καρτούν τους σε δεύτερο χρόνο -θυμάστε το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ καρτούν Ρόμποκοπ, που μίλαγε με μια γκομπιουτερογκόμενα στο περιπολικό και έπαιζε ένα διακριτικό κυβερνο-ρομάντζο;- διαμορφώθηκε όλη μου η αντίληψη για την έννοια του υπερ-ήρωα.

Και το γεγονός ότι ήταν άνθρωποι που μέσα από ακραία βία έγιναν κάτι παραπάνω, νομίζω ήταν αυτό που με οδηγούσε στην ταύτιση μαζί τους. Μου άρεσαν και οι X-Men για παράδειγμα, αλλά πάντα ήξερα πως θα βγουν λάδι γιατί είναι σούπερ-ντούπερ. Ενώ με Μπάτμαν-Ρόμπο, είχα πάντα την αγωνία να δω πώς θα τη σκαπουλάρουν.

#ΔενΤαΦκιάνουνΠιαΌπωςΠαλιά #ΕντάξειΈβλεπαΚαιΡάμποΑλλάΛίγο #ΜοντάζΤίτλωνΑρχήςΚαρτούνΡάμποΈρωςΙσόβιος
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,393
Ρομποκοπ και Μπατμαν (του Τιμ Μπαρτον) σου βγάζανε αυτή την αγνή βρωμιά της Νέας Υόρκης (ΝΕ, ΑΛΛΑ Ο ΜΠΑΤΜΑΝ ΖΕΙ ΣΤΗ ΓΚΟΘ... ΣΚΑΣΕ!)
Έβλεπες το αληταριό να κυκλοφορεί, δίχως το φρου-φρου και άρωμα που πλαισιώνει τις περισσότερες ταινίες/μυθολογίες του Χόλιγουντ.
Γκανια, νόμος και αταξία.

Τεράστια σειραρα (ΝΟΤ) η λαηβ άξιο σειρά του Ρομποκοπ. Ήταν οι εποχές που τσίμπαγαν γνωστά ονόματα (βλέπε Χαηλαντερ) και τα ρίχνανε στη μικρή οθόνη για τον κυρ Τζόναθαν από το Τενεσί.
 
Top Bottom