What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Official Off-Topic Thread

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,606
χωρις αδεια δικηγορου. δεν με ενοχλησε καθολου και θεωρω οτι δωθηκε αδεια επεκτασης στο snow flake.
Το προιον ειναι αλλη ιστορια. αναγουλα με επιασε.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,606

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,621
τυπική greek μπίζνα, χωρίς πλάνο, χωρίς την παραμικρή ιδέα τι που και ποιος.
"Α στο λόντον το πουλάνε 10€ το κιλό, τόσο θα το βάλω και εγώ να δώσω στην κυρακατίνα" είπε ο μπουρτζόβλαχος, τώρα ας το βάλει στον κώλο του να γλιστράει η βοϊδοπούτς...

Πουλάει εξαγωγή ο συνεταιρισμός σου στο λόντον μωρή τελευταία; Όχι και αν κάνει το βγάζει με τον τενεκέ και όχι σε συσκευασμένο λίτρου. Ε μα...
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,930
Ολοι πατριώτες κ "για τη μπατρίδα ρε γμτ" μέχρι να κάνει ο ξένος καλύτερη τιμή.
 

Eaglos

Mind-flayer
Joined
Jan 3, 2020
Messages
1,580
Το βαζω εδω καθως το Σομπολος thread ειναι αμιγως ελληνικο.


Περα απο τα γαματα ονοματα, το οτι την επεσαν δυο νεοι σε 89αχρονο κλπ κραταω την τριτη παραγραφο απο το τελος οπου ειναι στανταρ αποστολη απο καποιο Hitman.

DeCologero, who was in an organized crime gang led by his uncle in Massachusetts, was convicted of buying heroin that was used to try to kill a teenage girl his uncle wanted dead because he feared she would betray the crew to police. The heroin did not kill her, so another man broke her neck, dismembered her and buried her remains in the woods, court records say.

Επισης, τη δευτερη παραγραφο απο το τελος οπου αλλη μια φορα φαινεται ο ανθελληνισμος και η ζηλια προς το λαμπρο γενος μας.

Geas was a close associate of the mafia and acted as an enforcer, but was not an official “made” member because he is Greek, not Italian.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,606
shots fired



Μεχρι να φτιαξεις κατι που, τυχαια, να θυμιζει ενα προιον τους ή να κανεις ενα προιον τους καλυτερο. Να δεις πως θα σε πεταξουν στην πρεσα με την κιθαρα καρφωμενη στον πισινο σου.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,621
Σαν τον Σαλαντίν ένα πράμα, που εμείς τον ξέρουμε σαν σπουδαίο Ανατολίτη στρατάρχη και οι τύποι στην μέση ανατολή ίσα που τον έχουν ακουστά :p
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,333
Δεν πρόλαβα να δω όλο το βίντεο, αλλά τα δείγματα της μουσικής που παρουσιάζει είναι από την οπτική κυρίως των αμερικανών και κυρίως του τι προμοτάρει το Hollywood. Βέβαια αυτό τώρα έχει περάσει στην παγκόσμια ποπ κουλτούρα, αλλά νομίζω ότι σε χώρες όπως η Ελλάδα, που είναι πιο κοντά σε αυτές τις κουλτούρες τα πράγματα είναι τελειως διαφορετικά.
Εξαλλου στην Ελλάδα μπλέξαμε με τους συγκερασμένους δυτικούς τα τελευταία χρόνια. Ακόμη και το μπουζούκι που έχει ταστα ή αλλά όργανα με επιρροές από την Ανατολή, παιζονται με την λογική των Μακάμ, που βασίζονται σε ασυγκέραστες κλίμακες.

Δεν λέω ότι αν βγεις στον δρόμο και ρωτήσεις δεκα άτομα, οι έξι θα σου πουν ότι αυτό που ακούνε είναι σωστό ή λάθος, αλλά πιστεύω ότι σαν λαός κρατάμε ακόμη κάποιο επίπεδο γνώσεις. Το πιστεύω ακόμη και για αρκετούς ευρωπαίους, αφού γενικά όλα αυτά τα ηλίθια στερεότυπα έρχονται από την από κει πλευρά του ατλαντικού.

Το πρώτο πράγμα που μας μαθαίνουν στην μουσική είναι οι διάφορες Ανατολής και Δύσης, μονοφωνίας και πολυφωνίας. Μεγαλώνουμε ακούγοντας ψαλμωδίες, τα δημοτικά, τα ρεμπέτικα και κάποια πιο ανατολίτικα που συνήθως θα έχουν κι σαντούρι. Ε το αυτί μας θα είναι πιο εκπαιδευμένο όπως και να το κάνουμε.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,606
Δεν ειδα ολοκληρο το βιντεο αλλα θα το δω αργοτερα. Μολις ξεκιναει το βιντεο, στα πρωτα δευτερολεπτα. Ξερω τι ειναι το σαντουρι και τι ηχο εχει. Ειναι το σημειο που κολλαει με αυτα που ειπα ο @Chronomancy.
Οι περισσοτεροι εκει εξω, πλην οσων ακουνε μεταλ, για ευνοητους λογους, δεν μπορουν να ξεχωρισουν τα μουσικα οργανα σε ενα κομματι αλλα οι ανατολιτικοι ηχοι δεν φτανουν στο αυτι μας σαν κατι ξενο. Δεν εχει πραγματα που πρεπει να μας τα διδαξουν.
Καποια απο τα Ανατολιτικα πραγματα δεν ειναι κατι που ηρθε απο μακρια, μερικα ειναι απο το βυζαντιο και αυτο σημαινει οτι περνανε απο γενια σε γενια και ειναι λιγο δυσκολο να φτασουμε σε σημειο που να τα θεωρουμε, αγνωστα. Η Ελλαδα ειναι ενα σταυροδρομι, τετριμενο αλλα αυτη ειναι η αληθεια,
 
Top Bottom